Informatie over bestellen

Belang van een goede keuze

Om een goede keuze te maken is het belangrijk u van tevoren goed te oriënteren. Het zien van kleuren, bloemvorm, hoogte en groeiwijze. Vooral ook het ruiken van rozen is nog steeds de beste manier om tot een juiste keuze te komen. Geen enkele andere plantenfamilie heeft zoveel verschillende bloemvormen en kleurschakeringen als de koningin der bloemen. Ook de vele toepassingsmogelijkheden maken haar uniek. Rozen, niet alleen in perken, maar ook in bloemborders. Klimrozen, niet alleen tegen de muur of schutting, maar ook tegen pergola's of zelfs bomen.
In onze sfeervolle tuincentrum is een prachtige rozentuin aanwezig, waar vanaf half juni ruim 350 soorten met hun rozenpracht staan te pronken. Ook elders in het land kunt u onze rozen bewonderen.
De soorten uit de internetcatalogus zijn standaard op voorraad. Er zijn vaak nog meer soorten leverbaar. Bij interesse gelieve hiernaar te informeren.

Rozen bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt of de naam weet, kunt u via internet een bestelling plaatsen via www.rozenlottum.nl, www.lottumrozen.nl of www.tuincentrumlottum.nl. Op de site is van alle rozen informatie en meestal een foto beschikbaar en ook nog vele andere wetenswaardigheden over de verzorging van rozen.

Levering van najaar tot voorjaar

Uw bestelling wordt dan gereserveerd en in het najaar uitgeleverd. De rozen zijn dan gerooid en geknipt (zogenaamd op kale wortel) en kunnen dan op een af te spreken dag worden afgehaald of worden toegezonden.
Uitlevering vindt plaats na 15 oktober. Het blote wortel seizoen stopt ongeveer 20 april.

Het hele jaar rozen in pot

Bovenstaande geldt natuurlijk niet voor de diverse rozen op pot, die van mei t/m augustus in grote getale op ons Tuincentrum  worden aangeboden en gewoon als andere tuinplanten meegenomen kunnen worden. Klaar om uw tuin op te fleuren.
Rozen in pot worden niet verzonden. Rozen in pot zijn ook duurder dan rozen met blote wortel.

Verzenden of afhalen

Bestellingen van rozen op kale wortel worden vanaf half oktober per bode verzonden of kunnen natuurlijk worden afgehaald. Geef bij uw bestelling via internet aan op welke wijze u uw bestelling geleverd wenst te krijgen;

Verzendkosten

Voor bestellingen die wij moeten verzenden rekenen we, afhankelijk van de omvang van de bestelling,  minimaal € 8,-- verzendkosten. Een factuur wordt bijgesloten. We vertrouwen op een prompte betaling na aflevering.

Afhalen

Wilt u bestellingen afhalen, dan kan dat. Kunt u meteen een kijkje nemen in ons Tuincentrum. 

Betaling

Bij afhaling contante betaling. Pinnen mogelijk.
Bij verzending ontvangt U van ons ca. 1 week voor verzending factuur per mail.
Betaling per bankoverschrijving.

Tuincentrum Lottum