Garantie en klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Uitsluiting voor rozen met kale wortel

Door ons geleverde rozen op kale wortel zijn van uitstekende kwaliteit. Bij opvolging van onze plantinstructies zullen de rozen zich in het voorjaar goed ontwikkelen en prachtig bloeien. Wij staan dan ook in voor een perfecte kwaliteit bij aflevering. Echter zijn garantieclaims als gevolg van niet opvolgen van plantinstructies, bevriezing vóór planten, groeistoornis of afsterven door een slechte bodem, te veel of te weinig water, aantasting door ongedierte, schimmels of wild uitgesloten.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tuincentrumlottum.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2019 - 2024 Tuincentrum Lottum | sitemap | rss