Online bestellen van rozen bij rozenlottum.nl

Oriënteer u vooraf

Voor een goede keuze is het belangrijk dat u zich goed oriënteert. Geen enkele andere plantenfamilie heeft zoveel verschillende toepassingsmogelijkheden, bloemvormen en kleurschakeringen als de Koningin der Bloemen. Rozen vinden we in perken en bloemborders als struik, bodembedekker of als klimroos tegen een muur, schutting, pergola of zelfs in een boom. 
U kunt zich natuurlijk ook oriënteren in onze webwinkel waar van alle rozen een foto en informatie over kleur, geur en hoogte te vinden is. De soorten uit de internetcatalogus zijn standaard op voorraad. Er zijn vaak nog meer soorten leverbaar. Bij interesse gelieve hiernaar te informeren.

In onze wewinkel uitsluitend rozen op kale wortel

Via onze webwinkel leveren we uitsluitend rozen op kale of blote wortel, oftwel geknipte rozenstruiken zonder pot en grond. Deze rozen komen zo uit de kwekerij; ze worden in het najaar gerooid en daarna opgekuild:  gereed voor verzending en planten in uw tuin. Het kale wortel seizoen loopt van half oktober tot half april. Het hele jaar kunt u  rozen met kale wortel bestellen of reserveren; ze worden echter pas afgeleverd vanaf half oktober tot half april .

Vanaf mei bij ons tuincentrum rozen in pot

Van mei t/m augustus worden er maar liefts ruim 550 soorten rozen in pot op ons tuincentrum in Lottum aangeboden. Deze kunnen gewoon als andere tuinplanten meegenomen worden. Klaar om uw tuin op te fleuren.
Rozen in pot worden niet verzonden en zijn ook duurder dan rozen met blote wortel.

Afhalen of verzenden; ook naar het buitenland

Zoals aangegeven start de uitlevering van rozen met kale wortel vanaf  15 oktober. Het kale wortel seizoen stopt ongeveer 20 april. U kunt zelf aangeven wanneer u de rozen wenst te ontvangen. We zullen de rozen niet verzenden bij vorst.
Omdat we naar alle landen in Europa  verzenden houden we in ons verzendschema rekening met de weersomstandigheden in de verschillende landen.  
Voor het verzenden maken we gebruik van Post.nl.
Bestellingen van rozen met kale wortel kunnen natuurlijk ook worden afgehaald. Dan kunt u tegelijk een kijkje nemen in ons tuincentrum. Geef bij uw bestelling via internet aan op welke wijze u uw bestelling geleverd wenst te krijgen.

Leveringsvoorwaarden

Op onze webwinkel zijn onder meer de Algemene Voorwaarden van Webwinkelkeur van toepassing.  Voor de in de webwinkel bestelde rozen met kale wortel gelden - omdat het hier gaat om levend plantmateriaal - de navolgende aanvullende voorwaarden:

 • Leveringszekerheid. Het is mogelijk dat bepaalde rozen op kale wortel bij uitlevering niet beschikbaar zijn. Bijv. door droogte of vorst. We nemen dan altijd vooraf contact met u op voor een eventueel alternatief.
   
 • Verzendkosten. Voor bestellingen die wij moeten verzenden rekenen we, afhankelijk van de omvang van de bestelling,  minimaal € 8,-- verzendkosten. Zie voor de tarieven in binnen- en buitenland de pagina over Verzendkosten.
   
 • Facturatie en betaling. Betaling via de webwinkel is niet mogelijk omdat de definitieve levering en eventuele verzendkosten soms afwijken van de oorspronkelijke bestelling, of dat (een gedeelte van) de order tevoren is gecancelled. Het verrekenen van bedragen levert dan onnodig extra werk.
  De factuur is bij de bestelling bijgesloten of ontvangt u van ons ca. 1 week voor verzending  per mail. We vertrouwen op een prompte betaling. Bij afhalen van uw bestelling bij ons tuincentrum kunt u contant betalen; pinnen is mogelijk.
   
 • Bestelling cancelen of terugsturen. Een bestelling beschouwen we als reservering; deze kan tot de datum van verzending, telefonisch of per mail én zonder kosten worden herroepen.  Als de rozen (inmiddels) verzonden zijn kunt u binnen een termijn van 7 dagen de order herroepen, mits de verpakking ongeopend is, de rozen in de originele verpakking koel bewaard zijn én voorafgaand aan de verzending met ons telefonisch of per mail contact is opgenomen. De verzendkosten voor de retournering zijn in dat geval voor uzelf.
   
 • Klachten. Indien de rozen niet in goede staat worden ontvangen wegens transportschade of andere oorzaken, gelieve dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. We komen dan ongetwijfeld en zonder kosten uwerzijds tot een bevredigende oplossing. Zie ook de speciale webpagina over Garantie en klachten.
© 2019 - 2024 Tuincentrum Lottum | sitemap | rss