Rozenspecialist Tuincentrum Lottum

Je vindt ons tuincentrum in het hart van rozendorp Lottum.  Met ruim 1000 verschillende variëteiten behoren we tot de best gesorteerde online rozenfirma met rozen van een goede kwaliteit en aantrekkelijk  geprijsd. 

Ook voor een uitgebreid assortiment tuinplanten, vaste planten, heesters, klimplanten etc. bent u bij ons op het juiste adres.

Webshop rozenlottum.nl

Via onze webwinkel leveren we uitsluitend rozen op kale of blote wortels, oftwel gesnoeide rozenstruiken zonder pot en grond. Deze rozen komen zo uit de kwekerij; ze worden in het najaar gerooid en daarna opgekuild:  gereed voor verzending en planten in uw tuin. Het kale wortel seizoen loopt van half oktober tot half april. Het hele jaar door kunt u dus rozen met kale wortels bestellen; ze worden plantklaar afgeleverd vanaf half oktober tot half april .

Vanaf april: bij ons tuincentrum rozen in pot

Vanaf eind april zijn de rozen in potten, ook wel containerrozen genoemd, leverbaar. Het assortiment is in deze periode kleiner (ca. 450 variëteiten). Vanwege mogelijke transportschade is verzenden is dan niet meer mogelijk. Rozen in pot zijn ook duurder dan rozen met blote wortel.

Rozendorp Lottum

Meer weten over het rozendorp Lottum? Bekijk dan als warmmaker hier de prachtige reportage over het Lottumse rozenkenniscentrum de Rozenhof. Deze reportage is opgenomen voor het TV-programma Binnenste Buiten.

Een bezoek aan Lottum is altijd de moeite waard. Natuurlijk bezoekt u dan Tuincentrum Lottum. Maar er is nog veel meer te zien zoals het reeds genoemde kenniscentrum Rozenhof Lottum; hier vindt u alles over de roos. In de tuin van de Rozenhof staan alle Nederlandse Toprozen en Duitse ADR rozen aangeplant. Zie ook www.rozenhoflottum.nl. 

Nog meer weten over rozen? Bekijk dan de site van de rozenvereniging: www.rozenvereniging.nl.

© 2019 - 2024 Tuincentrum Lottum | sitemap | rss